kok aan huis

Thuis uit eten

high tea | catering | kok aan huis

Graag komen wij samen bij u thuis een heerlijk diner bereiden!

Vooraf nemen we de faciliteiten van uw keuken door zodat wij weten wat de mogelijkheden zijn. Op de avond van het diner maken wij ter plekke een 3-gangen menu, dat wij op mooi opgemaakte borden aan tafel uitserveren, zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten. Na het dessert zorgen wij voor een opgeruimde keuken en nemen we afscheid.

max-delsid-0geTqSZ76Xg-unsplash
walking dinner - pincho
walking dinner4
Screenshot 2020-06-13 at 00.50.29
walking dinner2

Walking dinner

Bij een walking dinner bereiden we bij u in de keuken meerdere kleine gerechtjes en brengen die langs bij de gasten, die lekker kunnen rondlopen.

Het menu kan helemaal naar uw wens worden samengesteld, uit zo’n beetje alles wat u op onze site tegenkomt. Wilt u meer weten over het walking dinner? Neem dan contact op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Untitled
Screenshot 2020-06-23 at 16.59.57

Vragen en reserveren

Wij horen het graag als u vragen of ideeën heeft voor uw feest, borrel of diner. Wij vinden het leuk om met u mee te denken en het menu helemaal af te stemmen op uw wensen. Hieronder kunt u contact opnemen voor uw vragen of een vrijblijvende offerte.

walking dinner6
mexicaans2

Bestellingen in coronatijd

Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij op het moment geen kok aan huis aanbieden. High tea en catering staan wel gewoon nog op het menu. High tea bezorgen wij aan de deur. De buffetten kunnen wij nog altijd voor u opstellen, mits er voor een veilige werkomgeving wordt gezorgd (in overleg).

Met smakelijke groet,

Maaike en Marloes