catering

Buffetten, met liefde gemaakt.

high tea | catering | kok aan huis

Als je wat te vieren hebt mag lekker eten niet ontbreken, vinden wij tenminste! Vaak komen we bij mensen thuis om een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid nog feestelijker te maken met een buffet. Maar we doen ook regelmatig de catering voor bruiloften, kleine evenementen, babyshowers, bedrijfslunches en feestjes in een zaaltje.

We hebben een gevarieerd aanbod, van Italiaans tot Indisch en van een Hollands stamppotbuffet tot een buffet dat uit allerlei kleine hapjes kan worden samengesteld.  

amanda-kerr-KrFvg_W3c4c-unsplash

Onze buffetten

Ons populaire hapjesbuffet kunt u helemaal zelf samenstellen. U kunt kiezen uit meer dan 35 koude hapjes, die uw borrel helemaal afmaken. Deze worden mooi opgemaakt op schalen geleverd.

De rest van de buffetten heeft een vast menu en wordt geleverd met warmhoudschalen, servies, bestek en servetten.

Het buffet wordt voor u opgesteld en hierna geven wij een korte uitleg. Bediening tijdens het buffet is mogelijk, hiervoor geldt een meerprijs van €30,00 per uur.

Na afloop kunt u de vuile materialen afspoelen en in de kratten doen.

tapas buffet - plank
Screenshot 2020-06-23 at 16.59.57

Vragen en reserveren

Wij horen het graag als u vragen of ideeën heeft voor uw feest, borrel of diner. Wij vinden het leuk om met u mee te denken en het menu helemaal af te stemmen op uw wensen. Hieronder kunt u contact opnemen voor uw vragen of een vrijblijvende offerte.

walking dinner4
mexicaans2