Koolmees & van Eijk

High tea - Catering - Kok aan huis

 

Gastenboek

Monique Weersma
28-01-20 12:59:33
Wij hebben echt ontzettend genoten van jullie verrukkelijk Grieks buffet. Alles smaakte even heerlijk. We proefden een groot verschil met een Grieks restaurant, omdat alles zo lekker vers was. Een aanrader voor anderen hoor!
Kitty Mineur
03-05-19 22:06:56
Op donderdag 2 mei had ik weer mijn jaarlijkse etentje met zes vriendinnen. En ik kon weer genieten van Marloes en Maaike met hun 'kok aan huis' talent. Zoals Joke al schreef, we zijn weer echt verwend. Marloes en Maaike hadden door een file veel langer over de reis gedaan, en kwamen om 18.10 uur aan in plaats van 17.30 uur. Maar ze gingen meteen in de keuken aan de slag en het voorgerecht stond, zoals afgesproken, om 18.30 uur op tafel!

We hebben weer genoten van alle heerlijke gerechten. Het is echt heerlijk om te kunnen blijven zitten bij je gasten, terwijl het eten opgediend en de tafel vervolgens afgeruimd wordt.

Ik weet dat Koolmees en van Eijk tussen mijn kok-aan-huis van vorig jaar en deze avond héél veel opdrachten hebben gehad. Jammer dat niet iedereen een berichtje achterlaat.
Want wij zijn zéker niet de enige die van de kookkunsten van Koolmees en van Eijk genieten!
Joke joke willemsen
03-05-19 09:58:56
gisteravond zijn we echt verwend door Koolmees&vanEijk! De gastvrouw kon gezellig aan tafel blijven, de lekkerste gerechten werden steeds met gepaste tussen-pozen en duidelijke uitleg opgediend. Terwijl wij met een groep van 7 vrouwen lekker zaten te eten werd in de keuken ons eten klaargemaakt. Ik keek bij weggaan nog even in de keuken en die was helemaal schoon en opgeruimd. Deze koks kunnen ook nog onder grote druk presteren, door druk verkeer konden ze veel later dan gepland starten. Pure luxe, een aanrader Koolmees&vanEijk.
Kitty Mineur
22-04-18 11:41:52
Koolmees en van Eijk organiseerde afgelopen vrijdag een etentje met 6 vriendinnen bij mij thuis. Wat een heerlijkheid om die dag gewoon niet na te hoeven denken en te stressen! Daardoor vergat ik wel dat ik niets bij de borrel vooraf in huis had…. Maar na een telefoontje was ook dat opgelost. Marloes en Maaike zorgden voor een mooi gevulde plank met heerlijke hapjes.

Tijdens het diner waren de oooh’s een ahhh’s niet van de lucht. Wat zag alles er prachtig verzorgd uit en wat was het ontzettend lekker. Een vriendin schreef later ‘ik heb weer schandalig genoten!’

Dat deed ik zéker toen ik na het vertrek van iedereen de keuken in liep en de lege aanrecht, het schone fornuis en de ingeruimde vaatwasser zag.
Hartelijk bedankt Marloes en Maaike, het was weer TOP!
Kitty Kitty Mineur
29-01-18 18:55:19
Vorig jaar februari verzorgde Koolmees en van Eijk een high tea voor mijn verjaardag. Dat was een groot succes! De high tea was goed verzorgd en het waren stuk voor stuk heerlijke hapjes.
In maart had ik twee kokkinnen aan huis tijdens een etentje met vriendinnen. We hebben gesmuld van de smakelijke en mooi opgemaakte gerechten. En wat is dat een cadeautje, om de hele avond gewoon aan tafel te kunnen blijven zitten!
Volgende week verzorgt Koolmees en van Eijk dus wéér een high tea voor mijn verjaardag. En de reservering voor het etentje met de vriendinnen, mét kok aan huis, is ook al gemaakt!
Koolmees en van Eijk is écht een aanrader!

Opbellen
E-mail