Koolmees & van Eijk

High tea - Catering - Kok aan huis

 

Gastenboek

Kitty Mineur
22-04-18 11:41:52
Koolmees en van Eijk organiseerde afgelopen vrijdag een etentje met 6 vriendinnen bij mij thuis. Wat een heerlijkheid om die dag gewoon niet na te hoeven denken en te stressen! Daardoor vergat ik wel dat ik niets bij de borrel vooraf in huis had…. Maar na een telefoontje was ook dat opgelost. Marloes en Maaike zorgden voor een mooi gevulde plank met heerlijke hapjes.

Tijdens het diner waren de oooh’s een ahhh’s niet van de lucht. Wat zag alles er prachtig verzorgd uit en wat was het ontzettend lekker. Een vriendin schreef later ‘ik heb weer schandalig genoten!’

Dat deed ik zéker toen ik na het vertrek van iedereen de keuken in liep en de lege aanrecht, het schone fornuis en de ingeruimde vaatwasser zag.
Hartelijk bedankt Marloes en Maaike, het was weer TOP!
Kitty Kitty Mineur
29-01-18 18:55:19
Vorig jaar februari verzorgde Koolmees en van Eijk een high tea voor mijn verjaardag. Dat was een groot succes! De high tea was goed verzorgd en het waren stuk voor stuk heerlijke hapjes.
In maart had ik twee kokkinnen aan huis tijdens een etentje met vriendinnen. We hebben gesmuld van de smakelijke en mooi opgemaakte gerechten. En wat is dat een cadeautje, om de hele avond gewoon aan tafel te kunnen blijven zitten!
Volgende week verzorgt Koolmees en van Eijk dus wéér een high tea voor mijn verjaardag. En de reservering voor het etentje met de vriendinnen, mét kok aan huis, is ook al gemaakt!
Koolmees en van Eijk is écht een aanrader!