Koolmees & van Eijk

High tea - Catering - Kok aan huis

Welkom op onze website!


Koolmees & van Eijk is ontstaan door onze passie voor koken en dat kunt u proeven!
Wij koken voor u (h)eerlijke gerechten bereid met verse ingrediënten.

Met smakelijke groet,

Marloes en Maaike

 

 

Catering

Keuze uit diverse buffetten vanaf 10 personen. De buffetten worden geleverd op een door u gekozen locatie inclusief warmhoudschalen, servies, bestek en servetten. Het buffet wordt voor u opgesteld en hierna geven wij een korte uitleg. Bediening tijdens het buffet is mogelijk, hiervoor geldt een meerprijs van € 25,00 per uur.
Na afloop kunt u de vuile materialen gewoon in de kratten doen; wij doen de afwas!

 

High Tea

Wij verzorgen voor u een high tea op een door u gekozen locatie. U heeft keuze uit 2 verschillende high tea's die u zelf samenstelt met diverse heerlijk zoete en hartige gerechtjes.
De high tea wordt mooi opgemaakt en geserveerd op etagères en mooie schalen. Thema's zijn mogelijk, denk aan een babyshower, Valentijn, moederdag etc. Graag uw wensen vermelden bij de reservering.

De high tea is inclusief
- 2x theepot met theewarmhouder (inclusief waxinelicht)
- Kopjes, schotels en theelepels
- Bordjes met bestek en servetten
- Schoteltjes voor de theezakjes
- Waterkoker
- Honing, suiker en zoetjes
- Diverse soorten thee en verse munt

Na afloop kunt u de vuile materialen gewoon in de kratten doen; wij doen de afwas!

 

Kok aan huis

Graag komen wij bij u thuis een heerlijk diner bereiden, in overleg stellen wij een 3, 4, 5- gangen diner voor u samen, net wat u wenst. Wij komen voorafgaand bij u langs om uw wensen door te spreken, graag nemen wij dan een kijkje in de keuken zodat we weten waar we uw diner gaan bereiden. Op de avond van het diner zorgen wij voor de bediening zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten. Wij zullen 1,5 uur voor aanvang van het diner aanwezig zijn om de eettafel mooi op te maken en de gerechten voor te bereiden. Voor sommige gerechten zullen wij vanuit eigen keuken het een en ander moeten voorbereiden, denk hierbij aan bijvoorbeeld het marineren van vlees. Na het uitserveren van het nagerecht zorgen wij voor een opgeruimde keuken en nemen wij afscheid.

Graag maken wij aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden vrijblijvend een offerte.